Opskrifter

Efter en succesfuld jagt, er her lidt inspiration til tilberedningen af de forskellige typer vildt.

Snit et stort spidskålhoved fint og hæld godt med limesaft(to-tre lime) og god oliven olie(en-to dl) over sammen med to fed knust hvidløg. Lad det hvile i minimum to timer i køleskabet og bland 200 gram frisk revet parmesan eller grana ost i.
Snit et stort spidskålhoved fint og hæld godt med limesaft(to-tre lime) og god oliven olie(en-to dl) over sammen med to fed knust hvidløg. Lad det hvile i minimum to timer i køleskabet og bland 200 gram frisk revet parmesan eller grana ost i.


Marianes vildtfrikadeller

Ingredienser:

1 kg hakket dyrekød

1/2kg flæskefars

hakket bacon

hakket løg

salt peber

4æg

mælk

krydderier efter eget ønske

Tilberedning:

Hele molevitten blandes og tilberedes som til alm frikadeller.

Der bliver mange deller, men de kan fryses ned.

 

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/