DENNE LILLE FUGL bør på ingen måde ligge for længe i dybfryseren. Højst firefem måneder – da det er en forholdsvis fed fugl. Ligger den for længe, vil det tynde fedtlag blive harsk, og det bevirker, at fuglen bliver uspiselig. Har man mulighed for det, bør den spises friskskudt, men lad den gerne hænge cirka ét døgn. For smagens skyld renses den først lige før tilberedningen.
Antal personer: 4 prs.
4-6 snepper
Olie/smør
Salt og peber
2 laurbærblade
250 g svampe
250 g vilde bær (f.eks. brombær)
4 fed hvidløg
2 dl rødvin
Ris i kokusmælk:
4 dl basmatiris
2 1/2 dl vand
2 1/2 dl kokosmælk fra dåse
Lidt salt
Cashewnødder, pinjenødder eller andre nødder
Fremgangsmåde:
Svampe:
De rengjorte svampe svitses i lidt smør på en pande og krydres med salt og peber.
Ris i kokosmælk:
Anretning:
Læg svampene i bunden af en tallerken og læg de stegte snepper ovenpå. Drys bærrene over og server med kokosris
Velbekomme!
Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken